Netwerken

ZZP Leudal – het platform om onderlinge samenwerking tussen Leudalse ZZP’ers uit te breiden en te stimuleren

Uit onderzoek is gebleken dat ZZP’ers een eigen platform missen waarin onderling communiceren centraal staat. Denk hierbij aan het zoeken van samenwerking met andere ZZP’ers, het onderling aanbieden van diensten tegen een extra korting of het uitwisselen van materialen. Naar aanleiding hiervan ontstond twee jaar geleden het concept voor ZZP Peel en Maas, een gratis platform in de gemeente Peel en Maas waarbij samenwerking werd gezocht met Administratiekantoor A3.

ZZP Peel en Maas is in twee jaar tijd doorgegroeid naar een portaal waarop zo’n 200 ZZP’ers een eigen profiel hebben met zo’n 600 unieke bezoekers per maand. Om ZZP’ers in de gemeente Leudal eenzelfde ondersteuning te kunnen bieden, werd in 2015 ZZP Leudal opgericht. 

BusinessCentrum Leudal wil naast het bieden van ondersteuning aan ZZP’ers, via het platform ook bijeenkomsten gaan organiseren voor de ingeschreven ZZP’ers. ZZP Leudal is hét platform om onderlinge samenwerking tussen Leudalse ZZP’ers uit te breiden én te stimuleren. 

Kijk voor meer informatie op www.zzpleudal.nl >

Bedrijven in BusinessCentrum Leudal

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.