Spreekuren

Gratis juridisch advies

--- Wegens drukte is er momenteel geen spreekuur. Het is wel mogelijk om uw vraag te stellen via info@peetersadvocatuur.nl ---

Iedere vrijdagmorgen tussen 09.00 en 12.00 uur kunt u binnenlopen in het BusinessCentrum Leudal voor gratis juridisch advies. Op donderdagavond is het van 18.00 tot 20.00 uur ook mogelijk om gratis juridisch advies te krijgen. Voor deze avond dient u echter wel vooraf een afspraak te maken. 

Door het geven van gratis juridische adviezen wil Peeters Advocatuur en mensen op een laagdrempelige manier helpen die een juridische vraag of probleem hebben. De spreekuren zijn bedoeld voor iedereen die juridisch advies nodig heeft, zowel bedrijven als particulieren. Het adviesgesprek vindt plaats met een ervaren advocaat eventueel bijgestaan door een stagiaire. U wordt in de gelegenheid gesteld om uw verhaal te doen, waarbij een notitie wordt gemaakt van belangrijke informatie of gegevens. Ook kunnen de medewerkers u vragen stellen of verzoeken om meer informatie te geven. U ontvangt als afsluiting meteen een duidelijk juridisch advies. 

Wij helpen u graag als u op vrijdagmorgen binnenloopt of mail naar info@peetersadvocatuur.nl om een afspraak te maken voor op de donderdagavond. 

Bedrijven in BusinessCentrum Leudal

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.