Actueel

Archief

Schrijf je vóór 1 augustus in voor de Groeibriljant Award

De Groeibriljant Award uitreiking wordt georganiseerd om jonge ondernemers in de regio een groot podium te bieden zodat ze gestimuleerd worden om te groeien in hun ambities. Of die groeiambities nu te maken hebben met omzet, nieuwe ontwikkelingen, uitbreiding van het team of locatie... Dat maakt niet uit.

Wij horen graag JOUW verhaal en JOUW groeiplannen op 19 september, wanneer je de kans krijgt om je bedrijf te presenteren op het podium tijdens de Award-uitreiking in het BusinessCentrum te Roggel.
De enige regels die er aan een deelname verbonden zitten zijn de leeftijd van het bedrijf (jonger dan 5 jaar) en de locatie (gevestigd in Leudal).

Verder wordt het vooral erg leuk, want je leert sowieso vele andere ondernemers kennen waar je in de toekomst wellicht nog iets aan zou kunnen hebben. En alsof dat nog niet genoeg is wordt je - als kers op de taart - ook nog eens gecoacht door drie ervaren ondernemers op het gebied van financiën, marketing en strategie zodat die ambities niet meer stuk kunnen!

Winnaars 2017
Vorig jaar wonnen Ilse Janssen en Pien Derikx van de Salonshop Neer: 'We waren totaal verrast door de media aandacht die we kregen na het winnen van de Groeibriljant! De volgende dag stonden er 2 fotografen op de stoep, de bloemist met felicitatiebloemen en een journalist voor een interview! Deze media aandacht heeft ons veel positieve reacties opgeleverd waardoor we Salonshop nog beter op de kaart hebben kunnen zetten. Ook hebben we ons persoonlijk goed kunnen ontwikkelen door te leren presenteren op de Groeibriljant Award en hebben ons netwerk hierdoor kunnen uitbouwen.

Wij kijken daarom zeer positief terug op de Groeibriljant en willen daarom ook andere jonge ondernemers motiveren om mee te doen! Dus... Geef je vandaag nog op! Het is het meer dan waard!".
Ilse Janssen & Pien Derikx, Salonshop Neer.

Schrijf je in vóór 1 augustus
Ben jij ook zo’n (jonge) ondernemer die niet vies is van inspiratie, zichtbaarheid en ambitie? Schrijf je dan hier in vóór 1 augustus en de rest van de informatie volgt vanzelf!

De Groeibriljant Award wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Leudal. 

Bedrijven in BusinessCentrum Leudal

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.