Actueel

Archief

20 april: SWAP bij BusinessCentrum Leudal

Op donderdag 20 april vindt bij BusinessCentrum Leudal SWAP 2017 plaats. Deze avond wordt georganiseerd door de gemeente Leudal in samenwerking met welzijnsinstelling Synthese. Hierbij nodigen wij jullie graag uit om deel te nemen aan dit evenement.

Wat is SWAP?
SWAP is een initiatief van de gemeente Leudal, Synthese en inwoners. Het is een maatschappelijk netwerkevenement waarbij verschillende partijen in Leudal met elkaar onderhandelen in diensten, kennis, ervaringen of mankracht. Bijvoorbeeld: Een tennisvereniging die moeite heeft met de boekhouding, kan de directeur van een bank vragen om dit voor ze te doen. Dat wil deze directeur graag regelen, in ruil voor een dagje gratis tennissen met zijn collega’s. Zo wordt een deal gemaakt!

SWAP 2017
Sinds de eerste editie in 2015 zijn er al meer dan 30 deals gesloten. Op 20 april 2017 zal SWAP al voor de derde keer plaatsvinden. Om van deze editie een nog groter succes te maken is het essentieel dat zoveel mogelijk Leudalnaren deelnemen. De verenigingen staan al te trappelen om weer te mogen onderhandelen. Als ondernemers er net zo voor warmlopen kunnen we van de beursvloer een groot succes maken.

Voor de ondernemer levert het ook zeker wat op. Het is een mooie kans om te laten zien dat de onderneming begaan is met de activiteiten in de gemeente en dat men bereid is om mee te denken met de vraag van anderen. Daarbij is het voor ondernemers de perfecte kans om met andere ondernemers en verenigingen te netwerken en zich op de kaart te zetten. Maar het belangrijkste is dat het hartstikke leuk is om maatschappelijk betrokken te zijn!

Doe je mee? Aanmelden kan via swap@synthese.nl.

SWAP Leudal 2017
Datum: Donderdag 20 april
Tijdstip: 19:30 - 21:00 uur (inloop vanaf 19:00 uur)

 

Bedrijven in BusinessCentrum Leudal

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.