Actueel

Verkiezingsdebat voor Leudalse MKB en agrarische ondernemers op 8 maart

Het BusinessCentrum Leudal organiseert op 8 maart aanstaande een verkiezingsdebat voor partijen die deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen in Leudal. Thema van dit debat is met name het ondernemersklimaat in de gemeente Leudal. Voor het debat worden alle ondernemers, zowel de agrarische ondernemers als MKB-bedrijven, uit Leudal uitgenodigd. Om 19:30 uur is de zaal open en vanaf 20:00 uur start het debat. Het debat wordt geleid door zelfstandig ondernemer Pedro Nijssen en Twan Mariën, bekend van zijn werk bij L1 en Omroep Venlo.

Meld u aan via het aanmeldformulier >>

Procedure

Bij uw aanmelding kunt u thema’s aangeven die u graag in het debat behandeld wil zien worden.

De thema’s die o.a. aan bod komen zijn:

  • Kansen en belemmeringen voor ondernemers.
  • Welk beeld heeft de politiek in Leudal van de agrarische sector?
  • Wat zijn de ontwikkelingenen binnen het ondernemersklimaat in de gemeente Leudal?

Elk thema zal kort worden ingeleid door de gespreksleider waarna elke partij 2 minuten krijgt om haar standpunt over het thema in te brengen. Daarna zal er een discussie worden gehouden over het thema in een plenaire sessie. Hierbij krijgt ook u als ondernemer de gelegenheid vragen te stellen over het desbetreffende onderwerp.

Beste debater
Na afloop krijgt elke bezoeker een formulier met enkele vragen waarbij een waardering kan worden gegeven aan elke partij. Ook zal worden gevraagd welke partij de voorkeur krijgt bij de verkiezingen. Resultaten van deze meting zullen nog dezelfde avond bekend worden gemaakt bij de afsluitende borrel.

U bent van harte uitgenodigd!
Maak gebruik van deze gelegenheid om de thema’s die voor u als ondernemer belangrijk zijn in te brengen en verneem wat de standpunten van de verschillende politieke partijen in Leudal hierover zijn. Deze standpunten kunnen u helpen te bepalen aan welke partij u op 21 Maart uw stem zult geven. 
 

Meld u aan via het aanmeldformulier >>

 

Wij hopen op een spannende, maar zeker ook informatieve avond voor alle aanwezige ondernemers uit Leudal.

Namens BusinessCentrum Leudal

 

Thieu Hendriks

 


 

Bedrijven in BusinessCentrum Leudal

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.