Actueel

Natureluur en Mastershot Producties winnaars Groeibriljant Award

Woensdag 19 september vond voor de vijfde keer het Groeibriljant Event plaats. Nadat we ’s middags op bezoek gingen bij succesvolle Leudalse bedrijven, streden 4 jonge ondernemers uit de Gemeente Leudal ’s avonds om de eer van de Groeibriljant.

Winnares Juryprijs

De ondernemers van Natureluur, Mastershot Producties, Niek Organiseert en Quality4Food vertelden tijdens hun pitch vol passie over hun bedrijf, hun drijfveren en groeiplannen.
Door de jury, die bestond uit Jeanne Houben van Rabobank Peel, Maas en Leudal, Pedro Nijsen van NewDeas en Thieu Hendriks van AgriDirect werd Aukje Vlaanderen van Natureluur uitgeroepen tot winnares van de Groeibriljant 2018. De jury was enthousiast over deze onderneemster, die een zekere, goed betaalde job opzegde voor een onzeker avontuur om haar droom en passie te realiseren: Kinderen in aanraking brengen met natuur.

Winnaar publieksprijs
De Publieksprijs, uitgereikt door wethouder Piet Verlinden, ging naar Jeroen Stultiens van Mastershot Producties, die nog niet zeker weet of hij een ondernemer is, maar die door zijn humoristische en enthousiaste presentatie het publiek duidelijk voor zich won.

Stephanie Struijk
De avond werd afgesloten met een optreden van niemand minder dan Leudal’s trots: Stephanie Struijk. Zij zong niet alleen een aantal mooie nummers, maar nam ons ook mee op haar reis naar (inter)nationale bekendheid, de keuzes die ze daarin maakte en de mensen die ze tegenkwam en die belangrijk waren voor haar ontwikkeling.

De Groeibriljant wordt georganiseerd door BusinessCentrum Leudal, Rabobank Peel Maas en Leudal, Sprankle, Salonshop Neer en Rosian Custers Content Marketing. Deze dag zou niet mogelijk zijn geweest zonder de financiële ondersteuning van de Gemeente Leudal en Rabobank Peel Maas en Leudal, waarvoor dank.

Bekijk hier de aftermovie:

 

Bedrijven in BusinessCentrum Leudal

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.