Actueel

Leudalse ondernemers geven starters een kijkje in de keuken

Woensdag 19 september vond voor de vijfde keer het Groeibriljant Event (voorheen Jonge Bedrijven Dag) plaats. Met een bus vol ambitieuze, jonge ondernemers tourden we langs enkele succesvolle Leudalse bedrijven.

De eerste stop was bij Dimass in Haelen. Hun servicegerichte instelling heeft ertoe geleid, dat het bedrijf de laatste jaren enorm gegroeid is en inmiddels in 6 landen een vestiging heeft. Peter Walraven gaf ons een kijkje in het bedrijf. Als tip gaf hij mee dat je nooit nee moet zeggen als een klant iets vraagt.

Vervolgens werden we bij Mondzorg Limburg in Neer hartelijk ontvangen met koffie en bonbons. Rick en Vera Beurskens lieten ons zien hoe zij hun onderscheidende visie hebben vertaald naar een prachtige praktijk , die zich openbaart in de inrichting van hun centrum en in de benaderwijze van klanten, of liever gezegd gasten.

Op de derde locatie nam Ron Heijnen van Fruitbedrijf Heijnen ons mee in de ontwikkeling van hun familiebedrijf. Vanuit het gemengde bedrijf van zijn grootouders, via de gespecialiseerde appels- en perenteelt van zijn ouders, naar een modern fruitbedrijf met meerdere soorten fruit en een winkel met een uitgebreid assortiment aan regionale groente- en fruitproducten.

Stephanie Struijk
De avond werd afgesloten met een optreden van niemand minder dan Leudal’s trots: Stephanie Struijk. Zij zong niet alleen een aantal mooie nummers, maar nam ons ook mee op haar reis naar (inter)nationale bekendheid, de keuzes die ze daarin maakte en de mensen die ze tegenkwam en die belangrijk waren voor haar ontwikkeling.

De Groeibriljant wordt georganiseerd door BusinessCentrum Leudal, Rabobank Peel Maas en Leudal, Sprankle, Salonshop Neer en Rosian Custers Content Marketing. Deze dag zou niet mogelijk zijn geweest zonder de financiële ondersteuning van de Gemeente Leudal en Rabobank Peel Maas en Leudal, waarvoor dank.

 

 

 

 

Bedrijven in BusinessCentrum Leudal

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.