Actueel

Groeibriljant Event op 18 september 2019

Schrijf je in vóór 1 juli!

Het Groeibriljant Event wordt georganiseerd om jonge ondernemers in de regio een groot podium te bieden zodat ze gestimuleerd worden om te groeien. Of die groeiambities nu te maken hebben met omzet, nieuwe ontwikkelingen, uitbreiding van het team of locatie... Dat maakt niet uit.

Wij horen graag JOUW verhaal en JOUW groeiplannen op 18 september 2019, wanneer je de kans krijgt om je bedrijf te presenteren tijdens de Award-uitreiking in het BusinessCentrum te Roggel. De enige regels die er aan een deelname verbonden zitten zijn de leeftijd van het bedrijf (jonger dan 5 jaar) en de locatie (gevestigd in Leudal).

Ondernemersprijs Leudal
De Groeibriljant biedt je een kick-start van je carrière: de winnaar van de jury prijs presenteert zich ook bij de Ondernemersprijs Leudal en strijdt daar mee voor de RABO-publieksprijs!

Al met al wordt het vooral erg leuk, want je leert sowieso vele andere ondernemers kennen waar je in de toekomst wellicht nog iets aan zou kunnen hebben. En alsof dat nog niet genoeg is wordt je - als kers op de taart - ook nog eens gecoacht door drie ervaren ondernemers op het gebied van financiën, marketing en strategie zodat die ambities niet meer stuk kunnen!

Op de Facebookpagina Groeibriljant Leudal vind je foto’s en reacties van vorige deelnemers/winnaars of bekijk de aftermovie van vorig jaar.

Schrijf je in vóór 1 juli
Ben jij ook zo’n (jonge) ondernemer die niet vies is van inspiratie, zichtbaarheid en ambitie? Schrijf je dan hier in vóór 1 juli en de rest van de informatie volgt vanzelf!

Schrijf je hier in »

Heb je vragen over de Groeibriljant, vraag dan gewoon één van de organisatoren, mail naar info@businesscentrumleudal.nl of bel Wim Geelen (06-438 77 018).

Organisatie Groeibriljant
Aukje Vlaanderen, Monique Christoph, Ilse Janssen, Helene Henckens,
Wim Geelen, Thieu Hendriks en Els van Wylick

Het Groeibriljant Event wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Peel, Maas en Leudal en door de gemeente Leudal.

                                                 

 

 

Bedrijven in BusinessCentrum Leudal

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.