Actueel

Bezoek de Ondernemersavond 2019

Wij willen, u als ondernemer, van harte uitnodiging voor de Ondernemersavond 2019 op 2 oktober 2019. Zoals elk jaar organiseert Lions Leudal een bedrijvencontactavond waarbij de Ondernemersprijs Leudal uitgereikt wordt.

Elk jaar is er weer een interessante spreker aanwezig. Dit jaar Jean Gelissen bekend van Toverland die zijn uitdagingen en zakelijke inzichten met ons gaat delen. De Gelissen Group Toverland en Gepla bieden een uniek totaalpakket aan diensten. In deze synergie ligt het belangrijkste onderscheidend vermogen van de groep.

De genomineerde voor de Ondernemingsprijs Leudal 2019 zijn:


Op de avond zelf is er, na de pitch van de genomineerden en de bekendmaking van de ondernemer van 2019, ruim gelegenheid om te netweken. Dit onder het genot van een drankje en hapje. Wij willen U dan ook graag voor dit evenement uitnodigen. Wilt u onze goede doelen steunen en zichtbaar zijn met uw bedrijfslogo tijdens deze avond? maak dan gebruikt van onze sponsorpakketten. U kunt deze bestellen met een mail naar; info@ondernemersprijsleudal.nl en dan zien wij u graag op 2 oktober bij deze bijzondere avond. Alle opbrengsten gaan naar goede doelen in onze directe omgeving.

Lees hier meer informatie »

 


 

Bedrijven in BusinessCentrum Leudal

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.