Actueel

a.s. Zondag opent Leudal Energie nieuw Energie Advies Centrum

4 september van 11:00-16:00 uur

Inwoners van Leudal kunnen daar voortaan elke werkdag tijdens kantooruren terecht voor al hun vragen rondom energiebesparing. Denk aan LED-verlichting, isolatie,warmtepompen en zonnepanelen en nog veel meer! Ook is er regelmatig een energiecoach aanwezig om je persoonlijk advies te geven over je eigen woning en kun je een afspraak maken voor een energiescan van je huis. Je kunt er verschillende voorbeelden zien van vloer, dak, gevel- en raamisolatie, maar ook zonnepanelen, (hybride) warmtepompen en nog meer.

  

Programma 4 september

Om 13.00 wordt de officiële opening verricht door wethouder Michel Graef. Daarna volgt een interactieve kennisquiz met deelname van het aanwezige publiek.
De grote klapper van de openingsmiddag is de verloting en uitreiking van een nieuwe elektrische fiets! (Met dank aan Tweewielerbedrijf Winkelmolen-Geenen in Neer). Kanshebbers op deze e-bike zijn bezoekers van de voormalige pop-up store die de woningplanner doorlopen hebben.Tevens geven we ook 25 troostprijzen weg onder de deelnemers!

    
Ontsnap uit de Escape-bus

Maar er is nog méér: van 10:00 tot 18.00 uur staat ook nog eens de duurzame escapebus van OM-Nieuwe Energie voor het Energie Advies Centrum geparkeerd. Deze bus combineert kennis van duurzaamheid en energie besparen met alle uitdagingen van een heuse escaperoom! Laat zien dat je duurzame kennis in huis hebt. Kan jij tegelijkertijd besparen, duurzaam opwekken én groen leveren? Zorg dat je duurzaam bezig bent! Dan voorkom jij opwarming van de aarde en ontsnap je uit de bus! Per keer kunnen er 8 mensen deelnemen aan een ‘ontsnappingspoging’ die zo’n half uur duurt.

Bedrijven in BusinessCentrum Leudal

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.