Actueel

11 februari 2020: thema avond Omgaan met dementie voor ondernemers.

Inhakend op het speerpunt van de Gemeente Leudal om een dementievriendelijke gemeente te zijn, organiseert BusinessCentrum Leudal Roggel samen met de daarin gevestigde ondernemers voor haar jaarlijkse activiteit een thema avond over: Omgaan met dementie voor ondernemers.

Tijdens deze avond zal een aansprekende presentatie worden verzorgd over hoe je als ondernemer geconfronteerd kunt worden met dementie. Aansluitend is er een korte pubquiz rond het thema dementie, waarbij ook een aantal filmpjes vertoond zal worden om dementie beter te herkennen en om te leren wat de beste reactie is op een bepaald gedrag.

Deze gratis toegankelijke avond zal worden afgesloten met een gezellige netwerkborrel onder het genot van een hapje en een drankje.
Het drankje wordt je aangeboden door het BusinessCentrum Leudal en de hapjes zullen worden verzorgd door de daarin gevestigde ondernemers. Presentator van de avond is Ger Frenken, die tevens als quizmaster zal optreden. Gezien het aantal beschikbare plaatsen is aanmelding vooraf gewenst. Toekenning is in volgorde van inschrijving.

 

MELD JE HIER AAN

 

Wanneer: dinsdag 11 februari 19:00 uur
Waar: BusinessCentrum Leudal, Markt 6, Roggel

 

Bedrijven in BusinessCentrum Leudal

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.